whatsapp plus apk
gb whatsapp plus
whatsapp plus download
whatsapp plus gb
gb whatsapp plus 2023
whatsapp business plus apk
plus apk 2022
plus apk download blue whatsapp
plus blue whatsapp
plus blue whatsapp download
plus gb whatsapp
plus gb whatsapp download
plus whatsapp android
plus whatsapp apk
plus whatsapp apk download
abosadam whatsapp plus
abu saddam whatsapp plus download
download whatsapp plus uptodown
download whatsapp plus v 14
download whatsapp plus v 16.20
download whatsapp plus v 17
download whatsapp plus v10
download whatsapp plus v12
download whatsapp plus v12 00 latest version for android
download whatsapp plus v13 50
download whatsapp plus v18 00 latest version for android
download whatsapp plus v19 00 latest version for android

WhatsApp Plus

WhatsApp Plus APK  orijinal WhatsApp’ın gelişmiş özellikler ve özelleştirme seçenekleri sunan değiştirilmiş bir sürümüdür. Kendi sunucularını kullanarak çalışır ve tüm mesajlarınızın ve konuşmalarınızın onlardan geçmesini sağlar. Kullanıcı arayüzü değiştirilmiş ve geliştirici yeni özellikler getirmiştir.

Örneğin, bir mesajı aldıktan ve okuduktan sonra bile, gönderene yalnızca bir tik göstermeyi seçebilirsiniz. WhatsApp Plus’ı indirmek orijinal sürüme yakından benzese de, Plus sürümünü kullanırken fark edeceğiniz birkaç ayarlama var. “Rahatsız Etmeyin” modu, uygulama içindeki Wi-Fi sinyali ile temsil edilir; devre dışı bırakılması, uygulamanın mesaj göndermesini veya almasını engelleyecektir.

Uygulama içindeki Wi-Fi sinyali “Rahatsız Etmeyin” modunun bir temsili olarak işlev görür; devre dışı bırakılması uygulamanın mesaj göndermesini veya almasını engelleyecektir.

MBWhatsApp APK, WhatsApp’ın son derece işlevsel ve kapsamlı özelleştirme seçenekleri sunan gelişmiş bir sürümüdür. MBWhats’in arkasındaki yaratıcı beyinler tarafından oluşturulan bu APK sürümü, konuşmalarınızı, özel oturumlarınızı ve genel kullanıcı deneyiminizi geliştirmenizi sağlar.

WhatsApp Plus APK Download

WhatsApp Plus Uygulamasının Özellikleri

Özelleştirme

Kullanıcılar WhatsApp Plus APK’sını kullanarak mesajlaşma uygulamalarını kendi farklı tercihlerine ve tarzlarına uyacak şekilde özelleştirebilirler. Sıkıcı yeşil renk düzenine veda edebilir ve kendilerini tamamen özelleştirilebilir bir ortama bırakabilirler.

Temalı tesis

Uygulama, kullanıcıların çok çeşitli hassas, grafiksel olarak çekici ve esnek konular arasından seçim yapmasına olanak tanır. Tüm kullanıcı arayüzü uyarlanabilir. Metin, düğme ve piksel renklerini değiştirebilirsiniz. Benzersiz uygulama şu anda özelleştirilemez. Uygulama, bu nedenle uygun görsel görünümü seçmeyi kolaylaştırır.

Daha fazla ifade

Konuşmaların duygusal içeriğini iyileştirmek için uygulama artık daha geniş bir ifade yelpazesi sunuyor. Halihazırda mevcut olanlara ek olarak Google Hangouts ifadeleri de koleksiyona eklendi. Ancak bu yeni ifadeleri yalnızca WhatsApp Plus kullanıcıları görüntüleyebiliyor. Alıcı uygulamanın eski sürümünü kullanıyorsa yeni ifadeler mesajda görünmeyecektir.

Daha Fazla Dosya Paylaşım Limiti

Belgeleri, ses dosyalarını veya APK’ları paylaşırken düzenli olarak boyut sınırlamalarıyla mı karşılaşıyorsunuz? WhatsApp Plus APK 2024 ile sizin için mükemmel bir çözüme sahip, rahatlayabilirsiniz! Geliştirilmiş dosya paylaşım özellikleri ile 100MB’a kadar olan dosyaları kolayca e-postayla gönderebilirsiniz.

DND Mod

Başka bir uygulama kullanırken Whatsapp’tan gelen mesajlarla kesintiye uğramak istemiyorsanız, Android telefonunuzdaki DND özelliğini kullanarak Whatsapp plus  için internet bağlantısını sınırlayabilirsiniz.

Resim ve Video Paylaşımı

Dosya boyutu sınırlamaları hakkında endişelenmeden görüntüleri ve filmleri kolayca paylaşmanın keyfi sadece hayal edilebilir. Bu hayal, WhatsApp Plus APK’sının yardımıyla gerçek oluyor. Artık özel olarak kısıtlanmadan ailenize ve arkadaşlarınıza yüksek kaliteli fotoğraflar gönderebilirsiniz.

Her zaman çevrimiçi mod

Her seferinde sadece mesajlarınızı kontrol etmek için uygulamayı açmaktan bıktınız mı? Artık endişelenmeyin; tipik çevrimiçi mod ile kolaylıkla bağlantıda kalın. WhatsApp’ı hiç kullanmadığınız zamanlarda bile bu harika özellik sayesinde çevrimiçi görünebilirsiniz.

Bu özelliği ister müsaitlik durumunuzu göstermek ister arkadaşlarınızın tahmin etmesini sağlamak için kullanın, mesajlaşma varlığınıza bir miktar gizem katar.

Gelişmiş Temizleyici

Artık Plus WhatsApp arayüzünde sofistike bir temizleyici kullanabilirsiniz. Eski mesajlar, fotoğraflar veya büyük filmler dahil olmak üzere kaldırmak istediğiniz dosya biçimlerini işaretlemeniz gerekir. İkincisinden Plus sorumlu olacaktır.

İndirme Durumu

Her şeyden sonra, WhatsApp durumu listedeki son şeydir. Durum güncellemeleri için arkadaşlarımıza ve akrabalarımıza yalvarmak zorunda kalmak bizi tedirgin ediyordu, ama neyse ki WA Plus’ın ücretsiz bir Durum İndir eklentisi var.

Günlükler ve geçmiş

Güvenilir WhatsApp artık günlükler ve kayıtlar sağlamıyor, bu nedenle WhatsApp Plus APK ekstra şaşırtıcı yeteneklerle oluşturuldu. Bu durumda, hesabınıza uygulanan tüm faizlerin kaydını tutabilirsiniz. Bu seçenekten çeşitli şekillerde büyük ölçüde yararlanabilirsiniz.

WhatsApp Plus APK Download

WhatsApp Plus Apk Android telefonlara indir

WhatsApp Plus’ı indirdikten sonra Android cihazınıza indirin. Google Play Store’da mevcut olmasa da, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı indirmelisiniz.

  • Android cihazınızda MBWhats.com adresindeki resmi web sitemizi ziyaret edin.
  • İndirme bölümüne gidin ve WhatsApp Plus APK’nın yanındaki “İndir” seçeneğine tıklayın.
  • İndirme işlemi tamamlandığında, indirilenler bölümüne gidin ve WhatsApp Plus APK dosyasını bulun.
Uygulama AdıWhatsApp Plus
Versiyon17.80
Boyut56 MB
Paketcom.waplus
Dayalı2.23.3.77
Toplam İndirme10,00,000+
Android gerektirir4.3 ve üzeri
DilÇoklu Dil
Son Güncelleme1 gün önce

Sonuç

WhatsApp Plus APK bize yepyeni bir mesajlaşma seçenekleri dünyası sunuyor. Bu geliştirilmiş sürüm, çok çeşitli özelleştirme seçenekleri sunmanın yanı sıra gelişmiş gizlilik özellikleri ve şaşırtıcı işlevler sunar. Benzersiz temalar ve kolay dosya paylaşımı sunarak iletişimi daha önce hiç olmadığı kadar geliştiriyor. WhatsApp Plus APK’sını indirerek ailenizle iletişimde kalmanın gelişmiş bir yolunun keyfini çıkarın.

SSS

WhatsApp Plus APK yasal mı?

Yasallığı konusunda ciddi soru işaretleri var. Bu uygulamayı daha önce Play Store’dan indirmiş olsanız bile yine de indirmenizde fayda var. WhatsApp ekibi, birkaç perakendeci bir cevap istediğinde çok iyi bir cevap vermedi.

WhatsApp Plus güvenli mi?

Evet, kullanıcılar WhatsApp Plus’ı kullanarak kendilerini kesinlikle korunmuş ve güvende hissedebilirler. Bu uygulama, kullanıcılara güvenliğe ek olarak ekstra gizlilik ve güvenlik sağlar.

WhatsApp Plus APK nedir?

WhatsApp Plus APK, milyonlarca kullanıcısı olan resmi WhatsApp’ın en popüler sürümlerinden biridir. Uygulamanın bu APK sürümünde bulunan en gelişmiş ve modern özelliklerin çoğu resmi sürümde yoktur.

Yorum yapın