fm whatsapp latest version
fm whatsapp download
fm whatsapp update
fm whatsapp 8.12 download
fm whatsapp download new version
fm whatsapp v8.35 download
fm whatsapp 19.30 download
fm whatsapp 8.51 update download

FM WhatsApp

Üçüncü taraf bir uygulama olan FM WhatsApp APK, resmi WhatsApp’ın değiştirilmiş bir sürümüdür. Uygulama, normal bir WhatsApp kullanıcısının temel gereksinimlerini karşılamak için dikkatlice geliştirilmiştir. Bu nedenle, bu WhatsApp modifiyeli uygulamanın başarısı artmaya devam ediyor ve şu anda dünya çapında 15 milyondan fazla kullanıcısı var. Orijinal WhatsApp’ta eksik olan ancak bu sürümde mevcut olan özellikleri nedeniyle bu kadar popüler. Çok sayıda insana göre, WhatsApp yalnızca az sayıda özellik sunuyor. Mesajlaşma uygulamalarının daha fazla özelliğe ihtiyacı var.

Üçüncü taraf bir geliştirici, sorununuzu çözmek için bir FMWhatsApp APK’sı geliştirdi. FM WhatsApp, normal WhatsApp kullanıcılarına resmi WhatsApp’a dahil edilmesi gereken aynı özellikleri vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapan çeşitli bağımsız geliştiriciler tarafından oluşturuldu. Bazı ünlü geliştiriciler izleyicilerin ilgisini çekmekte başarılı oldu.

WhatsApp’ın bu versiyonunu geliştirmeye çalışan ve başarılı olan ilk şirket FMMODs oldu. Birçok kişi değişiklikleri sevdi çünkü bu uygulamaya birçok ek özellik getirdiler. Bu geliştiricinin modu yaygın olarak kullanılıyor ve bu uygulama hala yüksek talep görüyor.

Bu listedeki ikinci mod ve HeyMods bizi birkaç WhatsApp moduyla tanıştırdı bile. Ancak ne yazık ki, çeşitli sorunlar nedeniyle bu modu geliştirmeyi bıraktılar. Ancak yine de bu HeyMods yapımı uygulamanın önceki sürümlerini bu sayfadan indirebilirsiniz.

FM WhatsApp APK Download

FM WhatsApp APK’nın Özellikleri

Benzersiz Temalar

Uygulamanıza sizinle alakalı çeşitli göz alıcı ve canlı temalar eklemek için FMWhatsApp’ı kullanabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı tema mevcuttur. Uygulamanın özellikleri WhatsApp’ı kullanmayı keyifli hale getiriyor. Uygulamaya her gün çok sayıda yeni tema eklenir ve bunların tümü kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir hale getirilir.

Artırılmış Limit

WhatsApp’ın yükseltilmiş sürümü, orijinal uygulamayla ilgili sınırlamaların çoğunu ele alıyor. Orijinal WhatsApp’ta sadece 520 kişi mesaj alabilirken, FM WhatsApp’ta bu sayı 500’e yükseliyor.

FM WhatsApp ile, orijinal WhatsApp’ın 30 görüntü sınırına kıyasla aynı anda 60 görüntü gönderebilirsiniz.

Özelleştirme

Kullanıcılar FM WhatsApp APK’sını kullanarak mesajlaşma uygulamalarını kendi farklı tercihlerine ve tarzlarına uyacak şekilde özelleştirebilirler. Sıkıcı yeşil renk düzenine veda edebilir ve kendilerini tamamen özelleştirilebilir bir ortama bırakabilirler.

Silinme Karşıtı Durum & Hikaye

Bu, FMWhatsApp’ın orijinal WhatsApp’ta bulunmayan en yararlı özelliklerinden biridir. Birisi resmi WhatsApp’ta bir durum veya hikaye yayınladığında ve daha sonra sildiğinde, hikayeyi göremezsiniz. Ancak FM WhatsApp, silindikten sonra bile bir hikayeyi veya durumu görüntülemenizi sağlayan benzersiz bir işleve sahiptir.

Hikayeyi Görüntüle/Durum Gizli

Peki ya arkadaşlarınızın WhatsApp hikayelerine veya durum güncellemelerine gizlice göz atmaya ne dersiniz? Bu ne kadar cüretkar?

Elbette, bunu gerçekleştirmek için FM WhatsApp’ı kullanabilirsiniz. Bu uygulamada hikayeyi veya durumu görüntüleme seçeneğini gizleyerek, başkasının durumunu onlar bilmeden kontrol edebilirsiniz.

Çift keneleri ve mavi keneleri gizleyin.

Bazen bir arkadaşınızla iletişime geçmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyarsınız ancak yanlışlıkla sohbetini açık bırakırsınız. Bu bir hata olabilir, ancak tekrarlanırsa, bir arkadaşlık veya ilişkide kafa karışıklığına ve sorunlara neden olabilir. Bu tür durumlar için çift veya mavi tik uyarısını gizlemek çok önemlidir. FM WhatsApp kullanıyorsanız, mavi tik arkadaşınızın WhatsApp’ında görünmeyecektir. Hemen yanıt verme konusunda endişelenmenize gerek yoktur; metinlerinize göz atmaya ve sohbet etmeye devam edebilirsiniz.

Son Görülmeyi Dondur

Orijinal WhatsApp’ta son görülme durumunuzu gizlerseniz, başka birinin son görülme durumu gizli olsa bile, siz de onun son görülme durumunu göremezsiniz. Son görülmenizi başkalarından gizleseniz ve onlar bunu görüntüleyemese bile, FM WhatsApp yine de başkalarının son görülme durumunu görmenize izin verir. Diğer insanların hareketlerini görebilseniz de, onlar sizi gözlemleyemez. Bu benzersiz avantajdan yalnızca FM WhatsApp APK uygulamasını kullananlar yararlanabilir.

İletilen Etiketi Devre Dışı Bırak

Orijinal WhatsApp’ta bir mesaj ilettiğinizde, arkadaşınızın hesabında iletildi etiketiyle görünecektir. Bu pek çekici gelmiyor. FMWhatsApp’ta mesajlardaki iletme etiketini gizleyebilirsiniz ve mesajları iletebildiğiniz halde yine de gönderilmiş olarak görünürler.

Android telefonlarda FM WhatsApp APK’sını indirin

FM WhatsApp APK’sını indirdikten sonra Android cihazınıza indirin. Google Play Store’da mevcut olmasa da, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı indirmelisiniz.

FM WhatsApp APK Download
Uygulama AdıFM Whatsapp
GeliştiriciFouad Mods
Versiyon10.06
Boyut53 MB
AmaçEkstra Sohbet Özellikleri
OSAndroid 5.0+
İndirme Toplamları50 Milyon
Derecelendirmeler4,87
  • Android cihazınızda resmi web sitemiz olan MBWhats.com adresini ziyaret edin.
  • İndirme bölümüne gidin ve FM WhatsApp APK’sının yanındaki “İndir” seçeneğine tıklayın.
  • İndirme işlemi tamamlandığında, indirilenler bölümüne gidin ve FM WhatsApp APK dosyasını bulun.

Sonuç

Güçlü özellikleri ve sınırsız tema seçenekleri sayesinde FM WhatsApp’ın cazibesinden kimse kaçamaz. Birbirinden güzel özellikleri herkes ister ancak telefonuna eşsiz bir uygulama indirenler bunları kullanabilir. Hala FM WhatsApp’ı telefonunuza indirmeniz gerekiyorsa daha ne bekliyorsunuz? İndir butonuna tıklayarak sihrin gerçekleşmesine izin verin.

SSS

FM WhatsApp APK’sı nedir?

FM Whatsapp değiştirilmiş bir sürümdür. Bu nedenle, orijinalinde olmayan birçok heyecan verici özellik içerir. Geliştiriciler, resmi sürüme göre kullanıcı deneyimini geliştirmek için güvenlik, gizlilik ve erişim özelliklerini geliştirir.

FM WhatsApp APK’sını nasıl indirebilirim?

FMWhatsApp’ın en son sürümünü telefonunuza yüklemek için indirme bağlantısını tıklayın. FM WhatsApp indirme bağlantısı bu sayfada kolayca mevcuttur. Bu yöntemi kullanarak FM WhatsApp APK’sını yükleyebilirsiniz.

FM WhatsApp APK’sını nasıl güncellerim?

Her zaman bu modun en son sürümünü kullanın. Güncellemeleri kontrol etmek için “WhatsAppinstalling.com” adresini sık sık ziyaret edin. En son revizyonun işlevlerini kullanmak için, bulursanız eski sürümü kaldırın.

Yorum yapın