whatsapp aero latest apk download
aero whatsapp update
aero whatsapp 8.95 apk download
whatsapp aero v8.40 download
aero whatsapp 8.21 apk download
aero whatsapp apk download apkpure
whatsapp aero v8.36 download
aero whatsapp download old version

WhatsApp Aero

WhatsApp Aero APK, orijinal WhatsApp’ın gelişmiş özellikler ve özelleştirme seçenekleri sunan değiştirilmiş bir sürümüdür. Kendi sunucularını kullanarak çalışır ve tüm mesajlarınızın ve konuşmalarınızın onlardan geçmesini sağlar. Sohbet, belge paylaşımı ve sesli not iletimi için önde gelen uygulama olan WhatsApp, artık iletişim için vazgeçilmez hale geldi.

Ek olarak, WhatsApp mesaj gönderirken uçtan uca şifreleme kullanır. Bunlara ek olarak, iletişimin durumunu gösteren mesaj geçme tikleri, daha fazla insanı çeken bir özelliktir. Sonuç olarak, WhatsApp halihazırda 40 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir.

Alternatifler hakkında konuşurken, çeşitli alternatif WhatsApp sürümlerini fark edebilirsiniz, ancak hepsi birbirine oldukça benzer. Ve eğer değiştirilirlerse, WhatsApp’ın standart doğasına veya WhatsApp Aero APK’nın sunduklarına uymayacaklardır. Aero WhatsApp şu anda FouadMods WhatsApp üzerinde dinleniyor. Özelliklerini değiştirmenin ve özelleştirmenin sayısız yolu vardır. Kökleri Fouad Whatsapp’ta olmasına rağmen, YoWhatsapp güncellemelerin çoğunun geldiği yerdir.

MBWhatsApp APK, WhatsApp’ın son derece işlevsel ve kapsamlı özelleştirme seçenekleri sunan gelişmiş bir sürümüdür. MBWhats’in arkasındaki yaratıcı beyinler tarafından oluşturulan bu APK sürümü, konuşmalarınızı, özel oturumlarınızı ve genel kullanıcı deneyiminizi geliştirmenizi sağlar.

WhatsApp Aero APK Download

WhatsApp Aero APK Uygulamasının Özellikleri  

Yasak karşıtı

WhatsApp Aero apk Mod sürümündeki anti-ban işlevi, resmi WhatsApp tarafından engellenmenize karşı koruma sağlar. Anti-ban özelliği sayesinde WA Aero modunu istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

DND Modu

WhatsApp Aero APK’sını edinin, böylece herhangi bir bildirim almak istemiyorsanız yararlı olan DND modunu etkinleştirebilirsiniz. Cihazınızda film izlerken kesintiye uğramamak için bu modu açabilirsiniz.

Özelleştirme

Kullanıcılar WhatsApp Aero APK’sını kullanarak mesajlaşma uygulamalarını kendi farklı tercihlerine ve tarzlarına uyacak şekilde özelleştirebilirler. Sıkıcı yeşil renk düzenine veda edebilir ve kendilerini sonsuz derecede özelleştirilebilir bir ortama tamamen daldırabilirler.

Silinme Karşıtı Durum & Hikaye

Bu, WhatsApp Aero APK’sının orijinal WhatsApp’ta bulunmayan en yararlı özelliklerinden biridir. Birisi resmi WhatsApp’ta bir durum veya hikaye yayınladığında ve daha sonra sildiğinde, hikayeyi göremezsiniz. Ancak WhatsApp Aero APK, silindikten sonra bile bir hikayeyi veya durumu görüntülemenizi sağlayan benzersiz bir işleve sahiptir.

Hikayeyi Görüntüle/Durum Gizli

Elbette, bunu başarmak için WhatsApp Aero APK’sını kullanabilirsiniz. Bu uygulamada hikayeyi veya durumu görüntüleme seçeneğini gizleyerek, başkasının durumunu bilmeden kontrol edebilirsiniz.

Çift keneleri ve mavi keneleri gizleyin.

Bazen bir arkadaşınızla iletişime geçmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyarsınız ancak yanlışlıkla sohbetini açık bırakırsınız. Bu bir hata olabilir, ancak tekrarlanırsa, bir arkadaşlık veya ilişkide kafa karışıklığına ve sorunlara neden olabilir. Bu tür durumlar için çift veya mavi tik uyarısını gizlemek çok önemlidir. WhatsApp Aero APK kullanırsanız, mavi tik arkadaşınızın WhatsApp’ında görünmez. Hemen yanıt verme konusunda endişelenmenize gerek yok; metinlerinize göz atmaya ve sohbet etmeye devam edebilirsiniz.

Veri Kalitesi

WhatsApp Aero’nun en son sürümü ile yüksek kaliteli verileri aktarabilirsiniz. Bu, WhatsApp Aero APK’sının yüksek çözünürlüklü fotoğrafların gönderilmesini sağladığını gösterir.

Benzersiz Temalar

WhatsApp Aero APK’sını uygulamanıza sizinle ilgili çeşitli göz alıcı ve canlı temalar eklemek için kullanabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı tema mevcuttur. Uygulamanın özellikleri WhatsApp’ı kullanmayı keyifli hale getirir. Uygulamaya her gün çok sayıda yeni tema eklenir ve bunların tümü kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir hale getirilir.

Artırılmış Limit

WhatsApp’ın yükseltilmiş sürümü, orijinal uygulamayla ilgili sınırlamaların çoğunu ele alıyor. Orijinal WhatsApp’ta sadece 520 kişi mesaj alabilirken, WhatsApp Aero APK’da bu sayı 500’e yükseliyor. WhatsApp Aero APK ile, orijinal WhatsApp’ın 30 görüntü sınırına kıyasla aynı anda 60 görüntü gönderebilirsiniz.

WhatsApp Aero APK’sını Android telefonlara indirin

WhatsApp Aero APK’sını indirdikten sonra Android cihazınıza indirin. Google Play Store’da mevcut olmasa da, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı indirmelisiniz.

WhatsApp Aero APK Download
Uygulama AdıAero WhatsApp (AeroWA)
Son Sürümv10.10
Android5.0+
KategoriWhatsApp
GüncellemeBugün
İndirmeler1,00,000+
  • Android cihazınızda MBWhats.com adresindeki resmi web sitemizi ziyaret edin.
  • İndirme bölümüne gidin ve WhatsApp Aero APK’sının yanındaki “İndir” seçeneğine tıklayın.
  • İndirme işlemi tamamlandıktan sonra indirilenler bölümüne gidin ve WhatsApp Aero APK dosyasını bulun.

Sonuç

Güçlü özellikleri ve sınırsız tema seçenekleri sayesinde WhatsApp Aero APK’nın cazibesinden kimse kaçınamaz. Herkes birçok güzel özelliğin mevcut olmasını ister, ancak telefonlarına benzersiz bir uygulama indirenler bunları kullanabilir. Eğer hala WhatsApp Aero APK’yı telefonunuza indirmeniz gerekiyorsa daha ne bekliyorsunuz? İndir butonuna tıklayarak sihrin gerçekleşmesine izin verin.

SSS

WhatsApp Aero APK’sı yasal mı?

Yasallığı konusunda ciddi soru işaretleri var. Bu uygulamayı daha önce Play Store’dan indirmiş olsanız bile yine de indirmenizde fayda var. WhatsApp ekibi, birkaç perakendeci bir cevap istediğinde çok iyi bir cevap vermedi.

WhatsApp Aero APK güvenli mi?

Evet, kullanıcılar WhatsApp Aero APK’sını kullanarak kendilerini kesinlikle korunmuş ve güvende hissedebilirler. Bu uygulama, kullanıcılara güvenliğe ek olarak ekstra gizlilik ve güvenlik sağlar.

WhatsApp Aero APK nedir?

WhatsApp Aero APK, milyonlarca kullanıcısı olan resmi WhatsApp’ın en popüler sürümlerinden biridir. Uygulamanın bu APK sürümünde bulunan en gelişmiş ve modern özelliklerin çoğu resmi sürümde yoktur.

Yorum yapın