gbwhatsapp download
gbwhatsapp update
gbwhatsapp pro download
gbwhatsapp pro update
gbwhatsapp pro 2024
gbwhatsapp pro latest version
gb whatsapp pro v17.00 download
gb whatsapp pro v17.20 update

GBWhatsApp Pro

GB WhatsApp’ın yeni sürümü GBWhatsApp Pro olarak adlandırılıyor. WhatsApp Pro’nun stilini değiştirme ve herhangi bir kişi durumunu galeride tutma seçeneği de dahil olmak üzere inanılmaz özellikleri nedeniyle, WhatsApp Plus‘ın en mükemmel sürümlerinden biridir.

Bu mod, kullanıcılarına pek çok harika ve benzersiz özellik sunarak en iyi konuşma deneyimini sağlar. Son görülmeyi gizleme veya dondurma, ekran özelleştirmenizi yükseltme ve orijinal uygulama tarafından sunulmayan diğer gizlilik ayarları gibi özellikleri kullanabilirsiniz. GB WhatsApp’ın normal WhatsApp müşterilerine daha fazla işlevsellik sunan bir başka varyantı GBWhatsApp Pro olarak adlandırılır. Bazı WhatsApp Pro özellikleri ücretsiz olsa da, diğerlerinin sınırlamaları vardır. Ek olarak, bir saatlik konuşmanın gerekliliğini kanıtlar.

MBWhatsApp APK, WhatsApp’ın gelişmiş özelliklere ve çok çeşitli özelleştirme seçeneklerine sahip değiştirilmiş bir sürümüdür. MBWhatsApp APK ile sohbet deneyiminizi geliştirebilir ve arkadaşlarınızla, ailenizle veya sevdiklerinizle etkileşim kurarken çok sayıda kullanıcı dostu iletişim özelliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

GBWhatsApp Pro APK Download

GB WhatsApp Pro APK Özellikleri

Yedekleme ve Geri Yükleme

GBWhatsApp Pro’daki sohbetlerinizi yedekleyebilir ve aynı hesapta oturum açmış başka bir cihazdan kurtarabilirsiniz. Bu özellik, cihazınız çalındıysa veya onarılması gerekiyorsa oldukça faydalıdır.

Karanlık Seçenek

Bu sayede, GBWhatsApp Pro’nun olağanüstü özelliklerinden düşük ışık koşullarında görüşünüzü riske atmadan yararlanabileceksiniz. Bu yazılımı mümkün olduğunca çok sayıda sohbet ve görüntülü arama yapmak için kullanabilirsiniz.

Son Görülmeyi Dondur

Bu değiştirilmiş sürümde, mevcut son görülmeyi dondurabilir ve çevrimiçi durumunuzu gizleyebilirsiniz, böylece hiç kimse en son ne zaman görüldüğünüzü belirleyemez.

Dosya Paylaşımı

 Orijinal WhatsApp ile karşılaştırıldığında, bu uygulama daha fazla resim, video, ses dosyası ve belge alışverişi yapmanızı sağlar. Kişilerinize sırasıyla 100 MB ve 15 MB’tan büyük ses ve video dosyaları göndermenizi sağlar.

Güvenlik

Gizlilikle ilgili olarak, GB WhatsApp Pro harika. WhatsApp Pro’yu herhangi bir sorunla karşılaşmadan hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz çünkü daha özel ve güvenlidir

Mesajlar için zamanlama

Bu GBWhatsApp Pro sürümünde metinleri daha sonra göndermek üzere planlayabilirsiniz. Mesajları içerik, tarih ve saat ile planlamak mümkündür, böylece belirli bir anda seçilen kişilere otomatik olarak gönderilirler.

Anti-Silme

Aldığınız bir mesajı yalnızca sizden önce başka biri okursa silersiniz. Bir mesaj gönderen tarafından silindikten sonra bile onu okumaya devam edebilirsiniz. Aynı durum durum güncellemeleri için de geçerlidir. Kişilerinizin durum güncellemelerine, 24 saatten daha önce silmiş olsalar bile erişebilirsiniz ve onlar sizin için bunları silmezler.

Herhangi birine mesaj gönderin

Kişi listenizde olmasalar bile, herhangi birine mesaj gönderebilirsiniz. Artık bilinmeyen bir numarayla iletişime geçmek için bile numarayı cihazınızda tutmanız gerekmiyor.

Pop Bildirimi ve Çoklu Dil

Önemli bir mesajı kaçırabileceğinizden endişe ediyorsanız bu seçenekten yararlanabilirsiniz. Bu işlevi etkinleştirdikten sonra, ekranınızda açılır mesajlar görmeye başlayacaksınız. Bu işlevsellik sayesinde her iletişimi görebilirsiniz. GB WhatsApp Pro APK’sında varsayılan dil olarak mevcut herhangi bir dili seçebilirsiniz. İngilizce anlamak için yardıma ihtiyaç duyan kullanıcılar bu özellikten yararlanabilir.

Paylaşılan Yerler

GBWhatsApp Pro sürümü, video dosyalarına ek olarak konumları da iletmenize olanak tanır. Canlı konumunuzu göndermek, tehlikedeyseniz, yardımlarına ihtiyacınız varsa veya şu anda tam olarak nerede olduğunuzu anlamak için yardıma ihtiyacınız varsa arkadaşlarınızın sizi bulmasını sağlayabilir.

Gizlilik

Bu mod, gizliliğimizi ve orijinal WhatsApp’ın en iyi unsurlarını korumak için bize bir ton yeni seçenek sundu. Çeşitli tekniklerden herhangi birini kullanarak gizliliğinizi koruyabilirsiniz. Konuşma ekranındaki mavi tikleri, mesajları okuduktan sonra görünen ikinci tikleri ve çevrimiçi durumunuzu gizleyebilirsiniz. Böylece metin gönderirken yazdıklarınızı ve mavi mikrofonunuzu gizleyebilirsiniz. DND Modunu etkinleştirirseniz GBWA Pro’da herhangi bir bildirim alamazsınız.

Yazı tipi stilini değiştirme

Görünümü değiştirmek için ekranınızdaki yazı tiplerini değiştirebilirsiniz. Ek olarak, bu mod size yazı tipi stilini değiştirmek için çeşitli yazı tiplerinin seçimi gibi yeni özelleştirme seçenekleri sunar. Arapça ve İngilizce yazı tiplerinin her ikisi de düzenlenebilir.

Android telefonlarda GB WhatsApp Pro APK’sını indirin

GB WhatsApp Pro APK’sını indirdikten sonra Android cihazınıza indirin. Google Play Store’da mevcut olmasa da, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı indirmelisiniz.

gbwhatsapp download
gbwhatsapp update
gbwhatsapp pro download
gbwhatsapp pro update
gbwhatsapp pro 2024
gbwhatsapp pro latest version
gb whatsapp pro v17.00 download
gb whatsapp pro v17.20 update
Uygulama AdıGB WhatsApp Pro
Uygulama Sürümüv17.80
Son Güncelleme1 Gün Önce
GeliştiriciAlex Mods
Uygulama Boyutu56 MB
Android GerekliSürüm 5.0+
Gerekli KökGerek Yok
İndirmeler20+ Milyon
  • Android cihazınızda MBWhats.com adresindeki resmi web sitemizi ziyaret edin.
  • İndirme bölümüne gidin ve GB WhatsApp Pro Uygulamasının yanındaki “İndir” seçeneğine tıklayın.
  • İndirme işlemi tamamlandığında, indirilenler bölümüne gidin ve GB WhatsApp Pro APK dosyasını bulun.

Sonuç

Bu makalede size bu WhatsApp modu hakkında kapsamlı bilgi verdik. Orijinal WhatsApp ile karşılaştırıldığında, bu hack ekstra işlevsellik sağlayacaktır. Play Protect bu uygulamayı indirmemenizi tavsiye eder, ancak karar sizin. Fotoğraf, mesaj ve müzik dosyaları göndermek için bu modu kullanmak istiyorsanız, GB WhatsApp Pro APK dosyasını bu sayfadan en son sürümde indirin.

SSS

GB WhatsApp Pro resmi mi?

Bu uygulama resmi değil. Ancak, gizlilik bilincine sahip bir grup çalışan, WhatsApp’ın ihtiyaç duyduğu ancak henüz dahil etmediği yeni yetenekleri denemek için zamanlarını harcayarak bu uygulamayı yarattı.

GB WhatsApp Pro güvenli mi?

Evet, GBWhatsapp Pro’yu kullanmak güvenlidir. Bu uygulama, WhatsApp’ın yeni eklemeler ve düzeltilmiş kritik bir sorun içeren Pro sürümüdür. GBWhatsApp Pro APK’sını yüklerken görünen tehlikeli uygulama bildirimi nedeniyle, birçok kullanıcı indirmenin güvenli olmadığına inanıyor.

GBWhatsApp Pro APK’sını Whatsapp’a ek olarak kullanabilir miyim?

Aynı cihazda hem GBWhatsApp Pro’yu hem de WhatsApp’ı aynı anda kullanabilirsiniz. GB WhatsApp Pro’nun en heyecan verici özelliklerinden biri de bu. Resmi WhatsApp’ta olduğu gibi, WhatsApp Plus gibi farklı WhatsApp Modlarını tek bir telefonda ücretsiz arama, görüntülü arama yapmak ve mesaj göndermek için kullanabilirsiniz.

Yorum yapın